torsdag 30 oktober 2008

WANTED: e-postlistor

Var du på min föreläsning på skolforum? Fick du med dig e-postlistorna? Hör av dig i så fall :)

Var du på min föreläsning på skolforum? Skrev du upp dig på e-postlistorna? Som du förstår är de försvunna. Hör av dig med ett mail till mig så gör vi en ny :)

6 kommentarer:

IT-mamman sa...

Så roligt att träffa dig! Äntligen blev det av! Och du hade precis så vacker sjungande norrlandsdialekt (eller pitemål) som jag hade tänkt mig.
Roligt att din föreläsning gick så bra! Jag hörde det av en åhörare som var lyrisk. Kram!

Erica sa...

Hej It-mamma
Jag är också så jättenöjd över att ha fått träffa dig. Du var presis lika social och intressant och trevlig som jag hade förväntat mig. Hoppas vi ses snart igen :)

Kul att de uppskattade föreläsningen, det känns alltid bra att höra

Petra sa...

Hmm när jag var på din föreläsning så sas det inget om någon lista eller så lyssnade jag dåligt? Kan du berätta vad den ska vara till? Jag vill sannolikt vara med. jag ska övertala skolledningen att jag behöver datorer som står i klassrummet, inte "bara" de bärbara datasalarna. Kommer du inte till Stockholm och håller en längre föreläsning. Jag tror vi är många som vill höra ännu mer!

Mvh Petra

Erica sa...

Susanne från Bonniers skulle skicka runt listorna, men jag vet inte var de tog vägen. Jo jag kommer till stockholm till våren. Vilken skola jobbar du på? Svara med mail om du inte vill vara offentlig med det :)Jag kollar in din blogg.

Petra sa...

Jag jobbar på Katarina Norra på Södermalm. Har en blogg till min klass också.
www.stjarnblogg.blogspot.com

Jag har tänkt mycket på det du sa om att hänga upp saker... Vi jobbar som ämneslärare redan på låg hos oss oh jag har svenska med 54 åk 2or. Det blir ofantliga mängder att hänga upp!!! Hmmm! Länkar till dej idag i min blogg!

Blir det en längre föreläsning i vår när du kommer?

//Petra

Erica sa...

Hej Petra
Jo till våren hoppas jag på att vi får ihop tillräckligt med folk till en längre föreläsning. Kontakta gärna "metod och fakta" som arrangerar den. / Erica