fredag 17 april 2009

MOBILBLOGG

Tänker lära mig att blogga från mobilen. Det krånglar och twitter går inte alls.

5 kommentarer:

Åsa K sa...

Jag får det inte heller att funka med Blogger. (Min operatör är och Telenor.)
Däremot får jag det att funka att bildblogga från mobilen om jag använder Flickr som "omväg" - dvs jag skickar bilden med MMS till Flickr och sedan har jag ställt in på Flickr att bilder som kommer in den vägen ska skickas vidare automatiskt till min blogg.

Jag har ett inlägg som beskriver hur jag gjorde när jag fick det att funka med Blogger - http://uggleblogg.blogspot.com/2006/11/sammanfattning-av-mobilbloggningsventyr.html

Öpedagogen sa...

Jag funderar om Twitter. Ska jag eller ska jag inte? ;)

Tuana sa...

Vad använder du för mobil? Jag bloggar , twitter, facebook och hela kitet men jag använder iphone finns massvis av program i appstore :)

kan du inte maila in inlägg till blogger? för det går göra så iaf med wordpress.

Anonym sa...

Hej! Jag brukar blogga bilder med flckr, men twitter låter spännande. Ska kanske pröva.

ne sa...

Hallå Erica!
För mig har det funkat perfekt. Har valt att köra inläggen som MMS:
Tjänsten måste först aktiveras genom att ett MMS skickas från din mobil till go@blogger.com. Härmed har du öppnat en, helt ny, mobil-blogg (vilket du kanske inte vill: du vill säkert blogga mot befintliga "Klassiskt"). När du MMS:ar kommer du att få ett retur-MMS som kvitto, vilket innehåller en sifferkod. Om du loggar in på http://go.blogger.com och anger denna sifferkod så kan du där göra anspråk på din pågående originalblogg - och härmed koppla allt bloggande från din mobil till denna. Det fungerar bra - för mig.