fredag 29 maj 2009

Bokat med Doodle

Har du upptäckt Doodle? Världens bästa sätt att boka tider när man är många som ska komma överens. Doodle fungerar så att du skapar en kalender med de tider som är aktuella, sedan delar du med dig av länken till kalendern till alla som ska vara med och bestämma. Vartefter deltagarna fyller i sina val uppdateras kalendern så att alla kan se varandras val.

Jag har använt Doodle till att boka in mina utvecklingssamtal. Då hade jag gjort inställningar så att varje tid bara kunde bokas en gång och varje person bara kunde boka en tid.

Jag har också använt den till att boka planeringskväll med nio av mina kollegor. Då hade jag ställt in så att varje person kunde fylla i så många tider som möjligt och varje tid kunde bli bokad flera gånger. Redan efter en dag hade alla kollegor fyllt i vilka kvällar de kunde och det gick snabbt att se vilken kväll som var rimlig att bestämma sig för.

Testa du med på www.doodle.com Enkel hantering och ingen registrering. Doodle kan spara dig åtskilliga minuter och telefonsamtal när du agerar sommarkoordinator för släkt och vänner.

1 kommentar:

Anonym sa...

Jo, det är himla fiffigt! Vi har använt oss av det i litteraturcirkeln jag är med i.

//Ulla-Karin