söndag 1 november 2009

Nya tag

Skollovets sista dag. Jag som jobbar tre dagar i veckan har mindre än tjogo undervisningsdagar kvar till jullovet. Skrämmande lite är det, när jag vill så mycket. Vill skriva mycket, läsa mycket, öva pjäser, öva sånger, jobba med kamratskap och självinsikt, jobba med matteundervisningen, engelska, rörelse, big books ... phu. I vilken ände ska jag börja? Tål att tänkas på.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Jag vill bara skriva en rad och tacka dig för att du är så inspirerande! jag jobbar på en skola i Småland och kikar in hos dig lite då och då för att smittas av din inspiration. Blev väldigt tänd på idén med SLG och tänker läsa på mer om detta inför nästa gång då jag tar emot en etta. Just nu har jag en etta för första gången och då vågar jag inte ta ut svängarna för mycket men tänker ändå använda mig lite av LSG som ett komplement till allt annat vi håller på med.
Hoppas du får en härlig vecka!
Hälsningar Linda

Erica sa...

Jag förstår absolut att du vill bli varm i kläderna innan du kastar loss och byter ut skrivverktyget första året. Det funkar fint att kombinera med det traditionella. Läs mer i Tragetons "Att skriva sig till läsning" eller min :) kommande "Med datorn som skrivverktyg"